Over 't Is O(h)m Zeep!

 

Bij ’t Is Om Zeep kan je terecht voor duurzame, met liefde gemaakte, lokale, natuurlijke en vegan zepen.

Sommige mensen verliezen de moed wel eens: vervuiling van ons leefmilieu, opwarming van de aarde, verrechtsing, kloof tussen arm en rijk, onrechtvaardigheid en ga zo maar door. De wereld lijkt wel om zeep!

Bij ’t Is Om Zeep zeggen we: Oooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmm

Chill! Relax! Niemand – ook jij niet, en bijgevolg al helemaal de wereld niet – is gebaat bij moedeloosheid en negativiteit.

Samen gaan we voor een schonere, eerlijkere, duurzamere wereld.

En waarom niet bij jezelf beginnen?

Wij bieden je alvast lokaal geproduceerde, authentieke, eerlijke, ambachtelijke en plantaardige zepen.

We maken de wereld weer schoon, samen: we beginnen bij onszelf, en wel in onze badkamer!

Het is niet allemaal om zeep. ’t Is O-h-m Zeep!

 

De zepen van 't Is Om Zeep zijn genotificeerd en gecertificeerd volgens de Europese Cosmetica Verordening (EG1223/2009).

Ik ben een fier lid van de GCSTM, de Guild of Craft Soap & Toiletry Makers. Deze gilde aanvaardt enkel zeepmakers die kunnen bewijzen dat ze hun zepen hebben laten testen en certificeren volgens de Europese wetgeving. Onze huid is ons grootste orgaan, vandaar dat de EU zeepmakers aan zeer strenge regelgevingen onderwerpt. Lidmaatschap van de GCSTM verzekert jou als particuliere klant ervan dat de zepen die ik verkoop veilig zijn en dat ze volgens de geldende richtlijnen gemaakt zijn: een kwaliteitslabel.

Je kan mijn profiel vinden op T is om zeep op hun website. 

Enkele keren per jaar verstuur ik een Nieuwsbrief: met info over nieuwe zepen, speciale acties, of nieuwe verkooppunten/marktjes waar je mijn zepen kan vinden.

 

Ondernemersnummer 't Is Om Zeep: 0711.891.017